Dette indhold kræver grundspillet The Cave på Steam for at kunne spilles.

Brugeranmeldelser: Positive (1 anmeldelser)
Udgivelsesdato: 1. mar 2013
Populære brugerdefinerede tags for dette produkt:

Sign in to add this game to your wishlist or mark as not interested

Indhold, der kan downloades

Dette indhold kræver grundspillet The Cave på Steam for at kunne spilles.

Køb The Cave Soundtrack


About This Content

Original music from The Cave, a new adventure game from Monkey Island and Maniac Mansion creator Ron Gilbert and Double Fine Productions, the award-winning studio behind Psychonauts and Brütal Legend.

Track List:

  1. Main Title
  2. Enter Scientist
  3. Nuclear Launch Detected
  4. Dragon Rampage
  5. Enter The Twins
  6. Hillbilly Seven Eights
  7. Hillbilly Burns
  8. Poison
  9. Enter Spooky
  10. The Water Fall
  11. Enter The Adventurer
  12. The Time Traveller
  13. The Cave Inside The Cave
  14. Enter The Knight
  15. Enter The Monk
  16. The Water Fountain
  17. Enter Island
  18. Top of the Island
  19. Credits Medley
  20. Early The Cave Theme (bonus)
  21. Falling Up (bonus)
  22. Evil Knight (bonus)
  23. Cave Tones (bonus)
  24. Twins Alternate Cue 1
  25. Twins Alternate Cue 2
  26. Twins Alternate Cue 3
  27. Hillbilly Alternate Cue 1
  28. Hillbilly Alternate Cue 2
  29. Adventurer Alternate Cue 1
  30. Adventurer Alternate Cue 2
  31. The Knight Alternate Cue 1
  32. The Knight Alternate Cue 2
  33. Reveal Trailer
  34. The Time Traveller Remix Featuring DJ Cam



    • OS:Windows XP SP3
    • Processor:1,8 GHz dual core CPU
    • Hukommelse:1 GB RAM
    • Grafik:256 MB GeForce 8800, Radeon 3850 eller Intel HD 2000
    • DirectX®:9.0c
    • Harddisk:1,5 GB HD plads
    • Lyd:DirectX-kompatibelt lydkort


    • OS:Windows 7
    • Processor:Intel Core 2 Duo på 2,2 GHz eller AMD Athlon 64 på 2,2 GHz
    • Hukommelse:1 GB RAM
    • Grafik:512 MB GeForce 220, Radeon 4550, Intel HD 3000
    • DirectX®:9.0c
    • Harddisk:1,5 GB harddiskplads
    • Lyd:DirectX-kompatibelt lydkort
Helpful customer reviews
6 af 7 brugere (86%) fandt denne anmeldelse brugbar
First of all, this is a really cool soundtrack. Worth about few bucks because the tracks are short. Most of the tracks are great (except few). If you are planning to buy it I can bravely say: Steam has the lowest price. (If you don't want to pay double or triple avoid Amazon and iTunes).
Indsendt: 11. april 2013
Fandt du denne anmeldelse brugbar? Ja Nej